Két helyszínen - Budán és Pesten - tizenkét szakrendelésen több mint harminc orvosunk és terapeutánk várja Önt. Szakorvosaink a vizsgálatok során a legmodernebb eszközök segítségével diagnosztizálják problémáját, majd Önnel konzultálva meghatározzák az ideális kezelési módszert.

Kérjen időpontot!

Miért a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő szakorvosait válassza?

  • Szakorvosaink nagy szakmai tapasztalatukat országosan elismert intézményekben szerezték
  • Alapos vizsgálat, célzott komplex kezelés egy helyen
  • Nagy hangsúlyt fektetünk az orvos-beteg kommunikációra
  • Várakozás nélkül, akár 24 órán belül állunk rendelkezésére
  • Elegáns környezetben Budán és Pesten, hogy az Ön számára legkönnyebben elérhetőek legyünk

Az év magánrendelője 2016-ban és 2017-benSzámunkra fontos pácienseink egészsége, gyógyulása, de elégedettsége és komfortérzete is. Ezért különösen büszkék vagyunk arra, hogy az Év Magánrendelője versenyen 2016- ban elnyertük a szakmai zsűri díját, 2017-ben pedig a közönségdíjat Csoportpraxis kategóriában!

Az Év Magánrendelője versenyt 2013 óta hagyományőrző céllal rendezik meg, a hazai magánegészségügyi szektor felmérése céljából.

A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő a 2016-ban megrendezett versenyen a szakmai zsűri elismerését vívta ki és hozta el a szakmai díjat Csoportpraxis kategóriában .

A díjat összetett szempontrendszer alapján osztották ki: vizsgálták a rendelőben praktizáló szakorvosok tudományos munkáját, szakmai tevékenységét, a rendelőben tapasztalható kommunikációt, az időpont foglalási lehetőségeket és a weboldal minőségét is.

Óriási megtiszteltetés volt a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő minden szakorvosa és dolgozója számára, hogy 2016 után 2017-ben a nagyközönség is elismerte munkánkat, és idén elhozhattuk a Közönségdíjat is!

Forduljon hozzánk bizalommal bármely mozgásszervi probléma esetén díjnyertes közösségünk örömmel áll rendelkezésérel!