Ami jó a kismamának, az a jó a kisbabának!

A várandósság ideje alatt a nők szervezete számos nagy változáson megy keresztül. Az áldott állapot hatással van a teljes testre, és ilyenkor a kismamák szinte kivirulnak. Ugyanakkor a hormonális és egyéb fizikai változások nagy megterhelést is jelentenek, legfőképp a mozgató szervrendszer számára. Emiatt szinte minden kismamának vannak mozgásszervi problémái a terhesség alatt és/vagy a szülés után.

Gyakran alakulnak ki különböző panaszok, amelyek kellemetlen fájdalommal, sőt akár mozgásbeszűküléssel is járhatnak. Ezek megelőzésére, valamint csökkentésére hoztuk létre komplex kismama programunkat, melynek része a prevenció, a felkészítés és a rehabilitáció is.

Programunk során végigkísérjük kismamáinkat a várandósság 9 hónapján, valamint a szülést követő hónapokban is!

Szakképzett gyógytornászaink olyan speciális mozgásprogramot biztosítanak kismamák számára, mely mind az anyuka, mint a kisbaba egészségét és hangulatát fellendíti!

A komplex kismama program részei:

- Ingyenes csoportos előadás szakképzett gyógytornászok által: Tudja meg, miért fontos és hasznos a mozgás a várandósság alatt és a szülés után! Miben és hogyan tudunk segíteni? Szakértőink interaktív előadásából megtudhatja, és Ön is felteheti kérdéseit! A részletekért kattintson!

- Felkészítő kismama torna: Családalapítást tervező hölgyek és várandós kismamák számára. Elérhető egyéni és kiscsoportos formában is. A részletekért kattintson!

- Intimtorna: A várandósság 3. hónapjától kezdve, és a szülést követően is, minden kismama számára kiemelten ajánlott foglalkozás, mellyel elkerülhető az inkontinencia kialakulása és visszaállítható a normál szexualitás.A részletekért kattintson!

- Kismama pilates: A várandósság 3. hónapjától kezdve ajánlott egyéni foglalkozás, mely speciális gyakorlataival kiemelten hozzájárul a kismamák testi és lelki felkészítéséhez. A részletekért kattintson!

- Szülés utáni rehabilitációs torna: A szülés minden nő szervezete számára traumatikus élmény, mely után rehabilitálódnia kell. Nem mindegy azonban, hogy milyen gyorsan és hogyan történik ez a rehabilitáció! Szülés utáni foglalkozásainkkal segítjük a testi-lelki felépülést, és a szülés utáni depresszió elkerülését is! A részletekért kattintson!