Kezdődik a családi harc: mi alapján válasszunk iskolatáskát?

  Egy rosszul megválasztott iskolatáska akár komoly gerincpanaszokat is okozhat felnőtt korban. Ezért az iskolakezdés igazi harc a családban: a gyerek a divatos táskát választaná, a szülők pedig az egészségeset. Magánrendelőnk ortopéd főorvosa, Dr. Molnár Szabolcs PhD, augusztusi sajtóközleményünkben ezt a problémát állítja fókuszba.


  Tovább

  Mozgásszervi problémáról árulkodó cipőtalpak

  Magánrendelőnk ortopéd szakorvosa, Dr. Moravcsik Bence Balázs legújabb nyilatkozatát a Blikkben olvashatták 2017. augusztus 15-én, kedden. A riport témája a lábfej terhelése, és ennek árulkodó jelei a cipőnk talpán.


  Maradt még kérdése? Kattintson ide és tegye fel mozgásszervi szakértőnknek!

  Fájdalmas panaszai vannak? Jelentkezzen be szakorvosunkhoz és járjunk együtt a probléma végére!


  Tovább

  Új online mozgásszervi ismeretterjesztő blog indult

  A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő számára fontos, hogy felhívja a figyelmet az egyes mozgásszervi problémákra és megelőzési lehetőségeikre. Ennek céljából létrehozta legújabb online felületét, ahol szakemberek tollából származó hiteles információt szerezhet minden mozgással kapcsolatos panaszról.

  Eloszlatjuk a városi legendákat és az internetes tévhiteket!

  Civilizációs betegség a derék-, a hátfájás, sajognak az ízületeink, sok a gerincsérv, a lumbágó. A testünket megterhelő stressz, a kemény fizikai-, vagy ülőmunka mozgásszervi panaszokat okozhat. Alapos kivizsgálással és célzott kezeléssel azonban, búcsút mondhat a fájdalomnak és ismét élvezheti a mozgás örömét! De hogyan? Ebben segítünk!

  Kattintson új blogunkra és keresgéljen legfrissebb témáink között!

  http://mozgasszerviz.blog.hu/  Tovább

  Szakértőink a Femcafé.hu-n!

  A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő szakorvosai és terapeutái mostantól a Femcafé.hu online mozgásszervi szakértői lettek!

  Elindult egy régóta várt kezdeményezés Magánrendelőnk és a Femcafé.hu internetes portál között, melynek célja, hogy hetente frissülő bejegyzésekkel szakértőink felhívják a figyelmet egyes egészségügyi problémák, azok megelőzésére és megoldására.

  A cikkeket gondosan válogatva igyekszünk a legkülönbözőbb mozgásszervi témákat felvetni, és mindenki számára érdekesen, ugyanakkor szakmailag is helyesen továbbadni minden érdeklődő olvasó számára.

  Legyen szó fizikai, vagy lelki tünetekről, kislábujjtól - fejbúbig, minden korosztály számára tartogatunk érdekességeket!

  Kattintson a linkre és szemezgessen kedvére: https://www.femcafe.hu/mozgasszerviz  Tovább

Sajtómegjelenések

 • Milyen panasza van?

  Tekintse meg a panaszokkal kapcsolatos szakmai véleményünket.

  Panaszok listája
 • Időpontfoglalás

  Jelentkezzen be konzultációra még ma és akár már holnap fogadjuk.

  Konzultáció kérése
 • Rendelési idő

  • Hétfő - Péntek
   8.00 - 20.00
  Hol vagyunk?

Kategóriák