Mi az a teniszkönyök?

  ​Az ún. teniszkönyök, a nevével ellentétben, nem csak a teniszezők betegsége. A panasz sokakat érint, és a könyök megterhelésével áll összefüggésben, azonban sajnos sokszor nehezen és lassan gyógyul. Dr. Moravcsik Bence Balázs ortopéd-traumatológus szakorvosunk az alábbi videóban mondja el, mit érdemes tudni erről a mozgásszervi megbetegedésről.

  (A videóért kattintson a tovább gombra.)  Tovább

  Ne bagatelizálja el a bokaficamot!

  Dr. Moravcsik Bence Balázs ortopéd-traumatológus szakorvosunk videóban beszél arról, milyen rejtett veszélyeket tartogathat a hétköznapi ember számára egy egyszerűnek tűnő bokaficam. Nem érdemes a szőnyeg alá seperni a problémát, minden esetben szükség van szakorvosi vizsgálatra és röntgenfelvétel készítésére!

  Hogy miért? Tudja meg videónkból közvetlenül a szakorvostól:


  Tovább

  Tudnivalók a gerincferdülésről

  A gerincferdülés (latinul scoliosis), az egyik legelterjedtebb gerincprobléma a világon. Mindenki tudja és mindenki érti miről van szó, mégis sokan figyelmen kívül hagyják, és mit sem törődve vele, élik tovább a mindennapjaikat. Ennek azonban sajnos nagy ára lesz, akár teljes mozgáskészségünk elvesztésével is fizethetünk érte. Érdemes tehát mielőbb kiszűrni és kezelni a problémát, kiemelten a gyermekeknél, hogy elkerülhessük a későbbi fájdalmas panaszokat.

  Dr. Moravcsik Bence Balázs ortopéd szakorvos videónkban arról beszél, miért fontos a gerincferdüléssel foglalkozni és milyen kezelési, valamint megelőzési lehetőségekkel számolhatunk. Kattintson videónkra és legyen Ön is felkészült a témában!


  Tovább

Youtube csatornánk

 • Milyen panasza van?

  Tekintse meg a panaszokkal kapcsolatos szakmai véleményünket.

  Panaszok listája
 • Időpontfoglalás

  Jelentkezzen be konzultációra még ma és akár már holnap fogadjuk.

  Konzultáció kérése
 • Rendelési idő

  • Hétfő - Péntek
   8.00 - 20.00
  Hol vagyunk?

Kategóriák